2014. május 7., szerda

Tombola nyeremény - Búzafűlé


A búzafűlé (mely alatt minden esetben BIO tönkölybúzafűlét értünk) egy olyan komplex étrend kiegészítő, mely természetes formában tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, aminosavakat (fehérjéket), és nagy mennyiségben klorofillt.
A búzafűlé rendkívül sokféle biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmaz, melyek egymás hatását erősítik, támogatják.
Mi a búzafűlé?
A búzafűlé nem más, mint a hántolatlan BIO tönkölybúzából kifejlődő növény leveleiből frissen kipréselt lé.
Milyen esetekben javasolt a fogyasztása?
-     Megelőzés
-     Vérképzés elősegítése
-     Oxigénellátás javítása
-     Méregtelenítés
-     Fáradtság, fáradékonyság
-     Immunrendszer erősítése
-     Emésztési zavarok
-     Testsúly zavarok
-     Cukorbetegség
-     Daganatos betegségek
-     Lúgosítás
-     Csípésre, sebre külsőleg
-     Nyílt sebre, fekélyre külsőleg
Mit tartalmaz a búzafűlé?
-      Vitaminok: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K vitaminokat
-      Ásványi anyagok: az emberi szervezet számára szükséges összes ásványi anyagot (több mint 90 féle)
-      Enzimek, melynek hatásai: szabadgyökök semlegesítése, zsírlebontás, vérképzés elősegítése, fehérjék, keményítő emésztésének elősegítése, és sok egyéb hatása mellett lassítja az öregedési folyamatot.
-      Aminosavak: az emberi szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza (a fehérjék aminosavakból állnak)
-      Klorofill: A növények zöld színéért is felelős, de az emberi szervezet számára azért fontos, mert segíti a hemoglobin (ez a fehérje szállítja az oxigént a szervezetünkben) képződést, így az oxigénellátást javítja, növeli az energiaszintet szervezetünkben.
Miért lé formában fogyasszuk?
A búzafű rostjait szervezetünk nem képes megemészteni, illetve nem tudnánk búzafű formában olyan mennyiséget megenni, amely a kellő mennyiségű hatóanyagot a szervezetünkbe juttatja, lé formában ellenben igen.
Miért kell lefagyasztani?
A búzafű kipréselését követően a búzafűlében található enzimek és fehérjék szobahőmérsékleten gyorsan elbomlanak, így a búzafűlé hatóanyagtartalma gyorsan csökken. Ezért a búzafű préselését követően a lehető legrövidebb időn belül speciális gyorsfagyasztó készülékkel (sokkoló) a búzafűlevet le kell fagyasztani. Fagyasztott állapotban a minősége nem romlik. A búzafűlé fagyasztóban való eltarthatósága 6 hónap. A fogyasztás előtti kiolvasztásról a „Hogyan Fogyasszuk?” pontban olvashat.
Hogyan fogyasszuk?
A legfontosabb, amit a búzafűléről tudni kell, hogy az egészségre semmilyen káros mellékhatása nem ismert.
Megelőzés, és az előzőekben leírt hatások elérése esetén: Reggel étkezés előtt fél órával fogyasszon el 1 adag búzafűlevet. Tegyen pohárba egy lefagyasztott búzafűlé „kockát”, majd engedjen rá egy kevés hideg vizet, majd saját keze melegével, a poharat mozgatva olvassza fel a levet. Ne tegye ki a búzafűlevet 40°C fölötti hőnek, mert ez az élő anyagok károsodásához vezet.
Betegségek esetén: A fogyasztást az előbbiekben leírtak szerint kell végezni, a mennyiségek változtatásával. Az első héten 1 adagot, a második és harmadik héten 2 adagot, és a negyedik héttől akár 3 adagot is fogyaszthatunk, betegségtől függően.
Meddig fogyasszuk?
A búzafűlé fogyasztásának nincsenek időbeli korlátozásai. Fogyasztható ősztől tavaszig az immunrendszer megerősítése, a kevés napfény, levertség miatt, valamint tavasztól őszig az allergiás megbetegedések valamint a tavaszi fáradtság elűzésére. Egész évben segíti szervezetét a legjobb állapotban tartani, hogy e rohanó világban Ön mindig készen álljon a következő akadály leküzdésére.
Egészségére!

Felajánló: 
Simon Imre
termelő
Tel.: +3630 4884881
E-mail.: info@biotonkolybuzafule.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése