2016. május 17., kedd

CTG akár otthon is?

-->
A Baby Life Care Hungary elindította Magzatmentő programját. Küldetésük, hogy minden megfogant magzat számára megteremtődjenek a nyugodt és egészséges méhen belüli fejlődéshez szükséges feltételek. Céljuk, hogy segítsenek időben felismerni a veszélyállapotokat, és ez által lehetőséget biztosítsanak a probléma időben való kezelésére, amin sok esetben a magzat élete múlhat.

Ehhez egy hordozható, otthoni használatra alkalmas CTG-készüléket vetnek be, mellyel a kismamák napi szinten tudják mérni kisbabájuk életjeleit, szívhangját. Az eredményeket a készülék egy orvosközpontba továbbítja, ahol nőgyógyászok kritikus információkhoz jutva  időben kiszűrhetik a potenciálsi veszélyhelyzeteket. A heti szintű CTG-mérés helyett a Program a 32. héttől ajánlja az otthoni, napi szintű vizsgálatot.

Szolgáltatásuk eddig közel 2000 háztartásba jutott el országszerte, és bizonyítottan megmentették vele 6 kisbaba, és 2 édesanya életét is.

Ha szeretnél még többet megtudni az otthoni CTG-vizsgálat orvosi hátteréről, fontosságáról, előnyeiről, akkor gyere el előadásukra június 18-án, vagy keresd fel a honlapjukat a www.magzatmento.hu címen!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése