Az
előadás címe:
Mit
egyen a gyerek, hogy ne legyen beteg?!
A megfelelő táplálkozás már önmagában erős immunrendszert, fertőzések elleni védettséget és egészséges vitalitást eredményez. De mit jelent valójában a "megfelelő" táplálkozás - pláne egy gyermek esetében? Hisz annyi mindent olvasunk és hallunk ezzel kapcsolatban, és sokszor egymásnak ellentmondó információktól harsog a média. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a gyermekélelmezéssel foglalkozó szakemberek szerint mi az egészséges...
A kicsik többszörösen érzékenyek mindarra, ami bejut a szervezetükbe, ezért már most egészséges ételekre van szükségük. Nemcsak azért, hogy elkerülhetőek legyenek a tipikus vírusos és bakteriális fertőzések, illetve a degeneratív betegségek (pl. szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség), hanem azért is, mert ez lesz az alappilére a felnőttkori egészségnek.
Antal Vali több mint 25 év táplálkozás-kutatási tapasztalatait szeretné megosztani Veled, amelyek eredményessége a gyakorlatban már évtizedek óta bizonyít.
- Mit eredményez a helytelen táplálkozás, kifejezetten a gyerekek számára?
- Hol rontja el a legtöbb szülő az első lépést? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
- Ki a "rossz evő", és ki a "jó evő" gyerek?
- Mit jelent valójában az egészséges táplálkozás?
- Milyen alapanyagokra van szükség, és milyen recepteket használj?
- Hogyan készíthetőek el a hagyományos receptek megreformálva?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése